Nauk 16/8

na dan

Dragi osmišolci, vabljeni, da se pridružite verouku po spletu. Zečeli bomo ob 16.30 (prva skupina) in 17.30 (druga skupina).

Najprej se bomo pogovarjali o preteklem znanju. Najprej 13. lekcija. Ta je govorila o resnici. Ne pozabite lekcije prebrati še enkrat, da se bomo o njej lahko pogovarjali. Ponovitev je pomembna, da bomo lahko ohranjali stik s preteklim znanjem in ga utrjevali. Morda je to ena najpomembnejših lekcij. Resnica je izjemno pomembna tema!

Nato se bomo lotili 14. lekcije. Ta nosi naslov: Od zapovedi do zakonov (strni od 98 – 106).

Kakor vidiš, je v teh lekcijah zelo veliko besedila. Pri branju prosim za pozornost, da bomo lahko zares naredili vsaj to, da se bomo s stvarmi spoznali.

Bonton obnašanja:

Kamero in mikrofon imejte prižgano ves čas. Kamera naj bo prižgana, ker sicer se kot plaz med uro ugašajo vse kamere. Prav je, da imamo kamero prižgano vsi.

Tudi mikrofona ne ugašajte. Če bi prišlo do mikrofonije bomo to uredili. Če čakamo na prižiganje mikrofonov, ko vas pokličem je to mučno čakanje za vse.

Povezava do naše konference: meet.google.com/opk-osth-wvd

Domača naloga.

Napiši spis: Zakoni in zapovedi za mlade. (V vsaki starosti življenja so pomembni določeni zakoni. Nekateri zakoni, ki ih morajo upoštevati odrasli za mlade še niso pomembni. Katero pa so? Premislim dan, ki ga živim? Katere stvari moram upoštevati? Kdo je moj zakonodajalec? Kako se to vidi?) [140 besed min, saj veš… 😁.]

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s