Nauk 13/9

Najprej se bomo pogovarjali se bomo o 10. lekciji: od strani 70 do 77 (vsakemu bom postavil nekaj vprašanj). Kot dodatek si poglej film, ki sem ga pripel spodaj. Tudi o tem se bomo pogovarjali.

Pred seboj imejte učbenik, zvezek in Sveto pismo.

Naše skupno delo bo 11. lekcija. Ta je od strani 79 do 83.

Domača naloga:

Kakšno družino si želim ustvariti? (Zamislim si želje, ki jih imam za prihodnost, kaj se mi zdi dobro, da družina ima in to vključim v zamisel v moji prihodni družini). [140 besed ali 10. vrstic. Natipkaj in pošlji po elektronski pošti. To štetje besed je sicer okvirno oz. minimum. Dvomim, da je mogoče napisati tako zamisel v manj kot 140 besedah. Če boste zavzeto napisali katerikoli sestavek sploh ne bo treba šteti besed]. Pošlji do petka, 15. 1. Tudi, če ne moreš priti na uro napravi domačo nalogo.

Bonton obnašanja:

Kamero in mikrofon imejte prižgano ves čas. Kamera naj bo prižgana, ker sicer se kot plaz med uro ugašajo vse kamere. Prav je, da imamo kamero prižgano vsi.

Tudi mikrofona ne ugašajte. Če bi prišlo do mikrofonije bomo to uredili. Če čakamo na prižiganje mikrofonov, ko vas pokličem je to mučno čakanje za vse.

Če bi kdo imel težave s tehniko, naj mi pišejo vaši starši, da se pogovorimo, kako bomo uredili težavo.

Povezava do naše konference: meet.google.com/opk-osth-wvd

Vsak večer ste vabljeni, da se pridružite covidkatehezi. Ker je čas našega srečevanja res nekoliko poseben je morda ta covidkateheza še najboljši način priprave na birmo, sevedaq pa ni obvezen. K tej katehezi vablejeni tudi vaši starši.

Vabljeni!

Še en lep prispevek:

Pa še malo za zabavo, malo pa zares. Ker gre za naše skupno delo so razna čudna obnašanja pri verouku nekaj, čemur se smejimo pred in po uri, pri uri pa je čas za resno delo:

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s