Nauk 10/8

Dragi osmošolci!

Nazadnje smo se srečali in smo se pogovarjali o 8. lekciji. Ta je v našem učbeniku na straneh od 49 do 56. Nosi naslov: Živimo kulturno in zdravo. Pripoveduje o zapovedi: Posvečuj Godpodov dan. Brali smo tudi iz Svetega pisma a bolj to, kar se najde v okvirčkih. Dogovorili smo se, da lekcijo dobro preberete doma, saj se bomo ob začetku ure o tem pogovorili.

Danes (8. 12. 2020) se bomo lotili naslednje lekcije. To je 9. lekcija. Ta nosi naslov: Bog nam želim dolgo in srečno življenje. Govori o odnosih s starši. Najdemo jo na straneh 58 – 63.

Pred seboj imejmo učbenik, zvezek za zapisovanje in Sveto pismo.

Srečamo se danes, v torek 8. 12. ob 16.30. Že dvakrat smo imeli na srečanju ob 17.30 samo enega ali dva. Zaenkrat ohranjam samo ta termin. Če resnično ne bi mogli me obvestite.

meet.google.com/opk-osth-wvd

BONTON:

Mikrofon in kamero imejte prižgano ves čas. Malo zato, ker je dobro, da vidim, če sodelujete; malo pa zato, da delo poteka hitro. Če ugašate in priključujete mikrofon je to zelo moteče. Če bo kakšna mikrofonija, bomo že uredili.

Vsi ostali imate vključene kamere, če sumite, da bi bila kakšna težava jih prej preiskusite tako, da se preko svojega google računa povežete med seboj.

Na žalost je eden zadnjič bil sicer priključen a se ni odzival. Prosim, da tega ne počnete.

Pa še to: Morda bom lahko dobil en računalnik, ki bi bil dober za šolsko delo. Če ga kdo potrebuje (delujoča kamera in mikrofon), naj mi piše.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s